Nowe tymczasowe wejście do kliniki Supradent

Szanowni Państwo,

Zmieniamy się dla naszych pacjentów 🦷 W celu zwiększenia komfortu i stałego podnoszenia jakości naszych usług, w naszej klinice przeprowadzamy remont. Nie wpływa on na funkcjonowanie gabinetów – wizyty odbywają się w NOWYCH i WYGODNYCH pomieszczeniach (nowa część kliniki) ✔️

⚠️ Nowe wejście (tymczasowe) zlokalizowane jest na prawo, w odległości 30 metrów. Czeka na Państwa zaaranżowana recepcja i poczekalnia. Wejście od ulicy Biały Kamień. Nasi Lekarze są do Państwa dyspozycji cały czas ✔️

Przepraszamy za tymczasowe utrudnienia i dziękujemy za zrozumienie. Wkrótce wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych pacjentów, poszerzymy zakres oferowanych usług. Więcej informacji przekażemy niebawem.

Zespół Kliniki Supradent

Wyszukaj
Najnowsze wpisy
Napisz do nas

    Imię i nazwisko

    Email

    Temat

    Treść wiadomości